Resurse Hardware

Programul ATC 3.00 poate rula bine cu urmatoarele resurse minimale :
 
-Procesor 200 MHz
-Memorie 64 Mb
-Sistem Operare Win 2000/XP/Vista/Win 7.
-Imprimanta A4,laser sau cerneala
-Monitor si Video Driver cu rezolutie minima 1024*768.si 60Mz refresh
 
Resurse HardwareInstalarea programului se face de regula in discul “C:” al calculatorului dumneavoastra. Kit-ul de instalare “ATC300_Setup.EXE” va directioneaza dealtfel implicit care acest disc. Dar acest lucru nu este obligatoriu. O alta conditie este ca folerul “Windows” sa nu fie declarat read only deoarece in acest caz programul nu se poate inregistra. Va apare mesajul :
 
“Folderul Windows este declarat Read-Only pe Hard Disk-ul dumneavoastra.Deprotejati zonele si reveniti.”
 
Daca pe calculatorul dumneavoastra ruleaza Windows_64(orice versiune),si sunteti abonat,va rugam sa ne contactati pentru a obtine o versiune aferenta. Anumite optiuni,nu vor functiona sub Windows_64 deoarece in unele proceduri utilizam cod DOS. Este vorba despre interfetele cu Casele de Marcat si optiunile de modificare rapoarte care utilizeaza mici programele sursa rulate cu interpreterul foxpro.exe for Dos. In rest nu vedem ce probleme tehnice ati putea avea ruland programul nostru.
Pentru o buna functionare a acestui software este bine sa declarati in antivirusul pe care il utilizati, ATC 300 ca “software de incredere”. Am avut situatii in care diverse prelucrari (in retea) erau blocate uneori in mod aleatoriu de catre antivirus,deoarece viteza de accesare a programului este superioara vitezei de scanare a antivirusului. In situatia in care antivirusul,recunoaste ATC 3.00 ca “software de incredere” ,antivirusul renunta la scanarea fisierelor de lucru,si in consecinta programul nu mai este deranjat in functionare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*