Se elibereaza doua tipuri de licenta :

1. Licenta de utilizare init pe o perioada de 12 luni     – 700 ron/server
2. Licenta de utilizare in prelungire pe urmatoarele 12 luni – 400 ron/server (la epuizarea licentei 1)

Preturile de mai sus nu contin TVA si se pot achita la cerere in 2 rate egale. Se asigura functionalitatea tuturor modulelor  (Stocuri, Salarii, Mijloace Fixe, Contabilitate Financiara) interconectate si toate automatizarile proiectate. Acordam sprijin online la configurarea initiala a sistemului, pentru a obtine cele mai bune rezultate in exploatare.

Cum Comand o licenta ?

Comanda pentru achizitionarea unei licente ATC 3.00 sau relatii despre acest software, se obtin exclusiv telefonic la numerele 0735.791.666 –  0746.106.073  – 0753.169.450 .  Plata licentei se face pe baza de factura proforma, prin cont bancar pe care vi-l comunicam in momentul lansarii comenzii. Primiti ulterior factura finala. Optional OP-ul se confirma telefonic sau se poate transmite in copie pe e-mail la adresa office_atc_clienti@yahoo.com

Reguli Generale de colaborare cu clientii, Comenzi, Preturi, Tarife

Programul ATC 3.00 este un program integrat shareware, adica un program gratuit pe o perioada limitata de timp.  Reactivarea programului se va face pe baza de abonament, dupa expirarea perioadei de gratie de 180 zile. Consideram ca este o perioada suficienta pentru acomodarea cu produsul.  Pe perioada de gratuitate programul se poate utilizeaza monopost sau in retele locale. Daca in perioada de gratuitate programul lucreaza cu date reale,repunerea programului “full option” nu afecteaza datele deja operate. Este bine sa stiti urmatoarele :

-Dupa peroada de gratuitate programul nu mai functioneaza decat licentiat.

Pretul de mai sus nu contine TVA si se poate achita la cerere in 2 rate egale. Se asigura functionalitatea tuturor modulelor  (Stocuri, Salarii, Mijloace Fixe, Contabilitate Financiara) interconectate si toate automatizarile proiectate. Acordam sprijin online la configurarea initiala a sistemului, pentru a obtine cele mai bune rezultate in exploatare.

Programul se poate utiliza ca monopost, in retea locala sau in retea peste internet la distanta cu server local, cu oricate statii de lucru doriti. Deasemenea la comanda speciala programul poate lucra si in Cloud (cu costurile suplimentare de host). Programul poate functiona la distanta, cu toate facilitatile unui program ERP.

Nota : Atragem atentia ca avem capacitate tehnica de a deservii (in conditiile licentei) maxim 100 de utilizatori pe an. De aceea,daca considerati ca programul va poate deservi interesele achizitionati o licenta din timp.

Pe perioada de licentiere ,beneficiati de toate lucrarile de mentenanta aferente unei bune functionari a sistemului .

Mentenanta Sistemului

Lucrarile de mentenanta sunt acele lucrari periodice sau ocazionale care se executa in vederea functionarii conforme a sistemului. Interventiile se executa on-line (Remote-Access) cu acceptul dumneavoastra,  in regim  24/7 . In cazuri exceptionale ne putem deplasa la sediul clientului oriunde in tara.

Lucrarile de mentenanta sunt urmatoarele :

-upgradarea programului in cazul unor modificari legislative
-depanarea programului in situatia unor evenimente neprevazute
-remedierea unor vicii ascunse ale programului care ne-au scapat la proiectare
-reconfigurarea unor softuri cu care sistemul intra in conflict in calculatorul dumnea-voastra(exp  antivirusii,utilitare)
-configurarea de retele Internet,si a traficului de date intre unitati si subunitati aflate la distanta.
-interfete pentru diverse tipuri de Case de Marcat sau diverse alte device-uri (daca utilizati !)

Nota : Nu se executa lucrari de mentenanta in perioada de gratuitate, cu exceptia modificarilir legislative .

Personalizarea Sistemului

Se executa numai ca lucrari contractuale separate de licenta si cuprinde :

-modificarea functionalitatii anumitor module
-proiectarea unor module noi adiacente celor existente
-lucrari de automatizare preluare date (exp. cantare electronice,pontaj Control Access ,comenzi IPhone…etc).Valoarea lucrarilor vor fi negociate intre parti.
-securizarea suplimentara a sistemului prin drepturi de access sau encriptarea datelor .

 

Nelamuriri, Detalii, Reclamatii se pot obtine prin telefon la 0735.791.666 si prin e-mail la office_atc_clienti@yahoo.com sau atc_srl2000@yahoo.com

Va multumim ca apelati la produsele si serviciile noastre!
ATC Software 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

18 − 1 =