DECLARATIA D112 DIN 20.02.2014

Salut pe toata lumea ! Acest articol intereseaza sigur pe cei care fac Declaratia D112 la unitati mari . Acum cateva zile  am dat un tel la Departamentul Central de .Informatica ANAF,exasperat fiind de timpii mostruosi de validare  pentru mai multi salariati. (1 ora si 10 minute la 230 salariati) , Am solicitat  ca,generarea  fisierului DecUnica.XML sa nu mai fie conditionata de validarea formularului si in felul acesta sa putem utiliza DukIntegrator-ul,un validator mult mai rapid. Si ce sa vezi si sa nu crezi, odata cu upgradarea din 20.02.2014 butonul solicitat a aparut in formular !!. Se numeste “GENERARE XML PENTRU VALIDARE CU SOFT J” si lucreaza independent de validatorul formularului. Butonul este pozitionat la sfarsitul formularului in partea stanga. Am cerut ca generarea DecUnica.XML sa nu fie urmata de iesirea din formular si asa au facut. Ca urmare puteti face validari intermediare cu DUKIntegrator si corectiile necesare direct in formular totul la o singura incarcare. (in instante diferite evident). Va dati seama ca pentru cei care au 300-400 de salariati este aur curat si economia de timp este de-a dreptul rematcabila.
Multumesc pe aceasta cale si D-nei Alexandra Moraru o excelenta profesionista din departamentul de informatica ,care am inteles ca se ocupa de softurile A si care cu amabilitate a inteles din prima ce doresc.Si nu numai ca a inteles dar a si facut.
Testul pe unitatea despre care v-am vorbit a durat de aceasta data 10 minute !!  Pai de la o ora la zece minute parca e ceva ! .

EasyCapture1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Etichetat cu: , , ,
Postat în Legislatie